2007

Robotické prázdniny v8.1

Richard Balogh

Pozor: v piatok, 29. 6. budú dve prednášky Tomáša Krajníka z Prahy: Rekonstrukce modelu prostředí v mobilní robotice a popoludní trocha populárnejšia -- Robotické soutěže. Viac informácií...

Posledný júnový týždeň (25. - 29. 6. 2007) plánujeme prvú časť robotických prázdnin 2007. Tento ročník bude menej zameraný na učenie a viac na konštrukciu. Hlavným cieľom bude vytvoriť team (prípadne aj viacej), ktorý

V prípade, že účastníkov problematika skutočne zaujme, predpokladáme ďalšiu samostatnú prácu na projektoch cez prázdniny a prvý septembrový týždeň by sa uskutočnila druhá časť, zameraná na finalizáciu robota na Robotour.

Uvedené dve súťaže samozrejme nie sú jediné možné, podporíme vznik tímov pre stavbu akéhokoľvek robota od súťaže Istrobot až po Grand Challenge...

Podujatie sa uskutoční na pôde Fakulty elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave.

Zatiaľ okrem termínu nie je nič definitívne, takže dajte vedieť ako by ste si to predstavovali. Detaily upresníme v priebehu budúceho týždňa.

Program

Prihláška

Meno:
Vek:
Škola, zamestanie:
Kontakt (adresa, tel.):
E-mail:
Aké je tu číslo?


Uzávierka prihlášok je 20. 6. 2007, 23:59:59.

Eurobot 2008 -- Nanorobots building Proteins

Predbežný názov budúceho ročníka je "Nanorobots building Proteins", pretože úlohou robotov bude z "molekúl" zostaviť "proteíny" - na ihrisku sa budú vyhľadávať farebné loptičky a tie treba umeisniť do cieľovej zóny na dlhšej strane ihriska. Ak sa podarí do cieľovej zóny umiestniť správnu jednoduchú kombináciu (napr. biela-modrá-biela), potom získaju prémiové body navyše. V každom prípade robot získa body za každu loptičku vo svojej cielovej zóne.

Viac informácií...

Robotour 2007 -- robotika.cz outdoor delivery challenge

Druhý ročník autonómnych outdoor robotov se bude konať zasa v parku Stromovka v Prahe. Na rozdiel od vlaňajšieho ročníka bude úlohou robotov po určenej trase po parkových cestičkách previezť náklad. Novinkou je i povolená kooperácia robotov, kedy tím môže nasadiť aj viacej strojov.

Viac informácií...

Archív

Ak ešte nestačilo, pozrite sa do archívu s minulými ročníkmi. Database connection failed:Unknown MySQL server host 'mysql.microstep-mis.sk' (22)